Egy vendéglátó üzlet megnyitása előtt, a kitűnő ötlet és az átgondolt kreatív koncepció mellett mindenképpen számolni kell a hazai bonyolult és gyakran áttekinthetetlen adminisztrációval és engedélyezési procedúrákkal.
Célunk, hogy a kor követelményeihez igazodva, az új vendéglátó vállalkozások nyitási nehézségeihez és a már meglévők gazdaságossá tételéhez nyújtsunk sok év tapasztalatával szerzett, szakemberek által megkonzultált üzemeltetési tanácsokat, üzletpolitikai irányokat.
És még megannyi kérdés, amire legtöbbször egy vendéglátó üzlet nyitása után, menet közben kapunk választ, súlyos milliókat fölemésztve. Az alkalmazott üzletvezető, manager, az esetek többségében nem tudja megfelelően kezelni a fönt felsorolt kérdések nagyobb részét.
Egy jól működő, profitorientált vendéglátó vállalkozás igen fontos része az üzletmenet átgondolása és a pénzfolyamatok tervezhetőségének az irányítása, harmóniában a jogszabályokkal és a szakhatóságokkal. Rengeteg időt és nem utolsósorban pénzt takaríthatunk meg egy ilyen körültekintő tanulmány elkészíttetésével és az abban foglaltak betartásával.
Tervei gazdaságos megvalósításához kérje ajánlatunkat!